Ledarskap- och Karriärcoachning

Är du VD, ägare eller ledare och vill ha hjälp att utveckla ditt företag, eller som behöver stöd i din nuvarande roll?

Är du, eller har du, säljare eller konsulter som behöver stöd och utveckling?

Är du chef och vill byta karriär?

Syftet med min coachning är att ge resultathöjande effekter. Det handlar om att utgå från dina förutsättningar och din fulla potential.

Min coachningsprocess har alltid ett tydligt mål och jag eftersträvar en tydlig handlingsplan. Det ingår i min roll att följa upp de beslut du tar på resan mot målet. I centrum står alltså du som individ och du ska själv finna vägar och motivation att lyckas med dina mål.

Då jag har gedigen erfarenhet av försäljning, ledarskap och rekrytering kan, efter överenskommelse, olika grader av rådgivning ingå.

Jag är ICF-certifierad coach. ICF står för International Coach Federation och jag följer deras standard. Den innehåller metoder, kärnkompetenser och etiska riktlinjer som utgör den bas och teknik som jag använder.

Kontakta mig

070 – 444 38 80
ken.skoog@straction.se

Referenser

Jag har arbetat med Ken i över ett år nu och jag kan med facit i hand säga att han är en av de absolut mest begåvade jag stött på när det gäller emotionella drivkrafter kopplat till affärsmannaskap. När man sedan kombinerar det med att han själv är extremt engagerad – Får man en magisk kombination som inte växer på träd. Jag rekommenderar varmt Ken till de som söker coaching kopplat till affärsmannaskap.

Olle Fredemo

Grundare, Canned.me

Jag har haft den stora glädjen att samarbeta med Ken som karriärcoach och konsult inom försäljning. Han har ett stort engagemang och hjärta och kan konsten att samtidigt vara visionär och praktisk i vardagen. He walks the talk. Ken är väldigt social och trevlig men vågar vara rak när det krävs vilket jag uppskattar hos honom. Han är driftig och har högt tempo men är samtidigt eftertänksam och reflekterar över vad som händer. Ken är en av de första personer jag tänker på när jag har en utmaning i arbetet som jag vill prata med någon om. Jag kan varmt rekommendera att arbeta tillsammans med Ken.

Martin Sjögren

Tidigare affärsområdeschef för Executive Education vid Handelshögskolan