Säljutveckling

Potential – säljhinder = framgång

Jag hjälper dig och din organisation att nå ökad försäljning genom att undanröja hinder som kunskapsbrist, rädsla eller bristande motivation.

Jag skräddarsyr ett paket för dig som innehåller planering, analys och utbildning. För att säkerställa genomförande och kontinuitet genomför jag också praktiskt träning och coachning av dig som chef och dina medarbetare. Jag vill vara med som ditt stöd genom hela resan.

Kort sagt. Vill du bara ha en enstaka workshop? Då får du vända dig till någon annan. Vill du ha ett upplägg som ger resultat? Kontakta mig så tar vien dialog kring vad just du behöver.

Kontakta mig

070 – 444 38 80
ken.skoog@straction.se

Referenser
Gabriella Klapp

Ken har hjälpt Klapp.co att inspirera personalen samt att få alla på företaget att förstå och se nyttan med sälj.
Ken är som en vitamininjektion med sitt varma empatiska sätt i kombination med en stor dos humor.

Gabriella Klapp

VD, Klapp.co

Vi anlitade Straction i ett tidigt skede där vi i vår affärsgren skulle gå från att vara en passiv leverantör till att bli mer aktiva och arbeta proaktivt med marknaden på ett för oss helt nytt sätt.
Ett specialanpassat kursupplägg satte Ken tillsammans med mig ihop för ett antal nyckelpersoner i min organisation. Responsen var omedelbar och mycket positiv och viktigast av allt, nya affärer lät inte dröja!
Jag kan därför varmt rekommendera Straction till dig som likt oss ska göra resan från att vara passiva till att aktivt arbeta med att utveckla er affär.

Tomas Johansson

Arbetschef, Svevia