Affärsrådgivning och styrelseuppdrag

Jag erbjuder strategitjänster för ökad försäljning och tillväxt till små och medelstora bolag.

Styrelseuppdrag

Jag vill vara aktiv i min roll som styrelseledamot och passar bäst i styrelser och som bollplank till VD i små och medelstora företag som strävar efter tillväxt.

Idag sitter jag i styrelsen för HR och börsbolaget Wise Group samt i styrelsen för välkända internationella säljutbildningsföretaget Mercuri International. Jag är också certifierad styrelsemedlem via Styrelseakademin.

Affärsrådgivning för ägare och VD

I många år har jag rådgivit ägare och VD kring hur dom bäst ska nå ökad försäljning och tillväxt. Jag gör en genomlysning av dina förutsättningar, sätter eller utvecklar strategi och sen träffas vi regelbundet under 3, 6 eller 12 månader för att få full effekt av detta. Jag är ICF-certifierad coach. ICF står för International Coach Federation och jag följer deras standard. Den innehåller metoder, kärnkompetenser och etiska riktlinjer som utgör den bas och teknik som jag använder.

Strategiska projekt

Behöver du hjälp med att utveckla din säljorganisation? Jag hjälper till med projekt inom riktning, struktur eller individutveckling. Läs gärna mer om hur jag jobbar med säljutveckling här.

Kontakta mig

070 – 444 38 80
ken.skoog@straction.se

Referenser

Ken har varit, och fortsätter att vara, en enormt viktig del i Limeblue Impacts utveckling. Och jag som grundare har fått personlig och ovärderlig hjälp med affärsutveckling, sälj och kunskap inom relationsbyggande. Dessutom en aldrig sinande ström av entusiasm när det ibland är motigt. Ken är delägare och ingår i Limeblue Impacts Action Board vilket innebär att han hela tiden ”tvingas” göra viktiga uppgifter. 

Tony Lantz

VD och ägare, Limeblue Impact AB

Ulrica Ekeroth

Under de senaste 6 åren har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i olika former, som kollega i systerbolag, närmaste chef och kollega i ledningsgrupp. I samtliga roller bidrar han alltid med energi, passion och stolthet. Få människor brinner för försäljning och människor på det sätt som Ken. Det är därför lätt att rekommendera honom som del i alla sammanhang där han kan bidra till ökad tillväxt och passion.

Ulrica Ekeroth

Head of business development, Wise Group

Mathias Linarfve

Ken Skoog är den mest energigivande kollega jag någonsin har jobbat med. Kens briljans kommer särskilt fram i försäljnings- och marknadsfrågor men även i organisations- samt i ledningsperspektiv är Ken en person som starkt bidrar till ett bättre beslutsfattande. Ken vill alltid bli bättre och har en enorm drivkraft till ett tydligt nästa steg vilket inte bara kommer kunden till gagn utan hela organisationen. Utöver Kens driv vill jag också framhålla Kens förmåga till analys, problemformulering och lösningsorientering. Med Ken skapas konkret utveckling!

Mathias Linarfve

VD, WISE IT