Search och rekrytering av styrelse, chefer samt inom sälj- och marknad

Straction hjälper dig finna nyckelmedarbetare för styrelseuppdrag, chefsuppdrag samt inom försäljning och marknad.

Vi har 20 års erfarenhet av att själva haft uppdrag som VD, styrelseledamot, tillväxtchef, försäljningschef samt inom området rekrytering/search. Detta ger oss en djup kunskap om hur bygga bolag, vad som krävs för att vara en framgångsrik ledare, djup kunskap om kandidatmarknaden, insyn i olika affärslogiker samt förståelse kring hur en process ska vara designad för just dig för att vara såväl kvalitativ, kostnadsklok som effektiv.

Vi har ett stort nätverk där vi kan starta vår search för att identifiera och attrahera rätt kandidater. Vi når också ut bredare genom de aktiviteter vi gjort i sociala medier regelbundet de senaste 10 åren samt som utgivare av Sveriges största podd Säljpodden.

Vi bryr oss om resultatet av rekryteringen vilket innebär att i alla uppdrag ingå coachning av dig som beställare och/eller av kandidaten som rekryteras.

Kontakta oss så berättar vi mer kring hur vi kan hjälpa dig!

Referenser

Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i både rekryteringssammanhang och som coach. Han har alltid agerat professionellt och levererat mer än det jag förväntat mig. Det som gör Ken till min “go-to-person” inom dessa områden och det som skiljer honom från andra är hans engagemang. Det är sällan man träffar en person som så genuint engagerar sig i dina utmaningar och dig som person på det sätt som Ken gör. Jag vill varmt rekommendera Ken och jag hoppas att vi får möjlighet att arbeta tillsammans vid fler tillfällen.

Johan Fahrbring​

SALES DIRECTOR B2C AND B2B AT MYSAFETY FÖRSÄKRINGAR AB​