Affärsrådgivning och styrelseuppdrag

Jag erbjuder strategitjänster för ökad försäljning och tillväxt till små och medelstora bolag.

Styrelseuppdrag

Jag vill vara aktiv i min roll som styrelseledamot och passar bäst i styrelser och som bollplank till VD i små och medelstora företag som strävar efter tillväxt.

Idag sitter jag i styrelsen för HR och börsbolaget Wise Group samt i styrelsen för välkända internationella säljutbildningsföretaget Mercuri International. Jag är också certifierad styrelsemedlem via Styrelseakademin.

Affärsrådgivning för ägare och VD

I många år har jag rådgivit ägare och VD kring hur dom bäst ska nå ökad försäljning och tillväxt. Jag gör en genomlysning av dina förutsättningar, sätter eller utvecklar strategi och sen träffas vi regelbundet under 3, 6 eller 12 månader för att få full effekt av detta. Jag är ICF-certifierad coach. ICF står för International Coach Federation och jag följer deras standard. Den innehåller metoder, kärnkompetenser och etiska riktlinjer som utgör den bas och teknik som jag använder.

Strategiska projekt

Behöver du hjälp med att utveckla din säljorganisation? Jag hjälper till med projekt inom riktning, struktur eller individutveckling. Läs gärna mer om hur jag jobbar med säljutveckling här.

Kontakta mig direkt

070 – 444 38 80
ken.skoog@straction.se

... eller prenumerera på mitt nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur jag jobbar med affärsrådgivning och mina styrelseuppdrag? Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Please wait...

Tack för att du prenumererar!