Network selling expert!

Se till att dina viktigaste kunder, dina medarbetare, och de viktigaste personerna i ditt nätverk får den tid och uppskattning de förtjänar och vill ha – där startar din tillväxt! 

I en verklighet där många upplever att det är svårare att komma i kontakt med nya kunder och där kunder ställer stora krav på sina leverantörer och samarbetspartner så finns det en lösning. Det handlar i grunden om prioritering!

Det handlar om att ha rätt strategi, att arbeta aktivt med nätverk, segmentering och rekommendationer, samt att välja rätt actions för att skapa värde. Hur får ni dem att köpa mer, tala väl om er, och hur får ni dem att leadsa affärer till ert företag?

Det handlar om att prioritera. Vilka personer är viktigast för din affär? Kom ihåg att ”alla människor är lika mycket värda, men alla kan inte vara värda lika mycket av din tid och uppskattning”.

  • Vi erbjuder såväl utbildningspaket och föreläsningar inom Network Selling och Customer & Employee Retention för att du ska kunna nå försprång via ditt nätverk.
  • Vi har också en plattform för att du ska kunna följa dina aktiviteter kopplat till att uppskatta och kommunicera med dina allra viktigaste relationer.
  • Har du riktigt höga ambitioner för ditt företag? Låt oss bli din Growth Partner

Läs mer på www.topofheart.se eller kontakta oss för mer information.