Nytt avsnitt av Säljpodden – Supertrender – Henrik Larsson Broman

I veckans avsnitt träffar ni en av Sveriges mest kända och bästa föreläsare inom försäljning, Henrik Larsson Broman. Henrik är forskare och trendspanare och är också en av författarna till boken Supertrenderna. I detta avsnitt pratar vi om hur försäljningen har förändrats de senaste 10 åren, vad som inte har förändrats och om ändrade köpbeteenden som slår hårt mot många organisationer. Vi pratar också om trenden ”business by empathy” som är här och värd att ta på allvar. Kanske är det också trenden som hjälper öka på stoltheten och respekten för säljyrket?! Lyssna för att höra teorier, fakta, råd, bli inspirerad och få flera konkreta råd.

Kommentera på Linkedin eller Facebook så är du med i utlottningen av boken Supertrenderna!