Nytt avsnitt av Säljpodden – Sara Dalsfelt – Hur bygger du livslånga relationer?

Ett samtal om hur du bygger livslånga relationer och hur du bygger ett starkt personligt varumärke! Sara Dalsfelt inkubator på Adway och expert på sociala medier, HR tech och på att bygga personligt varumärke. Hon syns frekvent på Linkedin där hon på relativt kort tid skapat sig ett namn hos 1000 tals följare som följer dels hennes inlägg som hennes show Linkedin Live. Sara ger tips kring hur du bygger personligt varumärke, hur man inom sälj och HR får med sig ledningen på tåget mot att automatisera och effektivisera processer, hur du blir attraktiv för rekryterare, och mycket annat!

Sara berättar öppet om strategier men går också konkret in på hur du bör tänka och vad du faktiskt kan och bör göra för att skapa värde för din målgrupp..