Rådgivning och coachning

Straction skapar tillväxt för företag och hjälper individer att utvecklas.

En oerhört stark metod för detta är individuell rådgivning och coachning där möjlighet ges till att på ett djupare plan förstå såväl företagets affär, kultur, strategier och mål såväl som individers drivkrafter, egenskaper, förmågor och ambitioner.

Vi erbjuder:

Rådgivning till ägare/VD

Säljcoachning

Chefscoachning

Karriärcoachning

 

Referenser

Ken har varit, och fortsätter att vara, en enormt viktig del i Limeblue Impacts utveckling. Och jag som grundare har fått personlig och ovärderlig hjälp med affärsutveckling, sälj och kunskap inom relationsbyggande. Dessutom en aldrig sinande ström av entusiasm när det ibland är motigt. Ken är delägare och ingår i Limeblue Impacts Action Board vilket innebär att han hela tiden ”tvingas” göra viktiga uppgifter. 

Tony Lantz

VD och ägare, Limeblue Impact AB

Ulrica Ekeroth

Under de senaste 6 åren har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i olika former, som kollega i systerbolag, närmaste chef och kollega i ledningsgrupp. I samtliga roller bidrar han alltid med energi, passion och stolthet. Få människor brinner för försäljning och människor på det sätt som Ken. Det är därför lätt att rekommendera honom som del i alla sammanhang där han kan bidra till ökad tillväxt och passion.

Ulrica Ekeroth

Head of business development, Wise Group

Mathias Linarfve

Ken Skoog är den mest energigivande kollega jag någonsin har jobbat med. Kens briljans kommer särskilt fram i försäljnings- och marknadsfrågor men även i organisations- samt i ledningsperspektiv är Ken en person som starkt bidrar till ett bättre beslutsfattande. Ken vill alltid bli bättre och har en enorm drivkraft till ett tydligt nästa steg vilket inte bara kommer kunden till gagn utan hela organisationen. Utöver Kens driv vill jag också framhålla Kens förmåga till analys, problemformulering och lösningsorientering. Med Ken skapas konkret utveckling!

Mathias Linarfve

VD, WISE IT