Föreläsningar inom försäljning och tillväxt

Jag föreläser löpande om försäljning och tillväxt. Min vision är att med en mix at kunskap och inspiration nå ut med ett relevant och ständigt aktuellt budskap. Jag har som ledare, säljare och  konsult skapat tillväxt för en mängd företag och organisationer – men jag har även genomlevt motgångar i livet. I mina föreläsningar använder jag mig av detta för att mitt budskap ska bli så mänskligt och lätt att ta till sig som möjligt.

Fokusområden under mina föreläsningar:

  • Changes in Communication (”The who, the where and the what factor”)
  • Säljaren, den ende sanna förändringsledaren (om stolthet och förändring)
  • Insight Selling och framtidens försäljning 
  • “Om man vägrar att se bakåt och inte vågar se framåt – då får man se upp” En föreläsning om vad som förändrats, och vad som inte förändrats! (Min mest populära föreläsning 2019)
  • Hur får ni ökad cross Selling och rekommendationer via interna och externa Ambassadörer

Om Ken Skoog

Ken har föreläst för över 3000 personer och hållit flera hundra föreläsningar för såväl mindre som större grupper, för olika branscher och för såväl konsulter, chefer och säljare.

Kens föreläsningar bygger inte bara på teoretiska modeller utan framförallt på egen erfarenhet. När du lämnar efter en föreläsning med Ken gör du det full av inspiration och troligen med en vilja att förändra ditt sätt att sälja och kanske till och med ditt sätt att bete dig rent generellt

Ken Skoog har gedigen erfarenhet av att skapa tillväxt i roller som säljare, Försäljningschef, VD och Tillväxtchef. Han har drivit Torghandel samt egna företag inom marknadsföring och försäljning. I över 12 år hade Ken ledande befattningar inom HR och tillväxtkoncernen Wise Group.

Läs gärna mer om Ken Skoog samt se ytterligare referenser på;
Linkedin

Vill du lyssna till Ken Skoog så lyssna gärna till de Poddar Ken blivit inbjuden till och medverkat i;

Stjärnsäljarpodden

Snacka Sälj!

Entreprenörsdriv

Alphov och Lopez

Säljpodden

Kontakta mig

070 – 444 38 80
ken.skoog@straction.se

Referenser
Charlotte Mattsson

Under hösten 2019 hade mitt team och jag förmånen att få jobba med och inspireras av Ken. Ämnet var värdebaserad försäljning, där insight selling utgjorde grunden för utbildning och material. Efter förberedande planering och rådgivning, fick vårt säljteam ta del av en mycket inspirerande föreläsning som varvades med workshops, relevanta för just vår verksamhet och den fas vi befinner oss i. Alla workshops och allt arbete var förankrat i verkligheten och med riktiga case från vår vardag, vilket gör att material och workhopsresultat kunde tas vidare direkt in i den enskilde säljarens vardag. Mycket uppskattat och välbehövligt!

Charlotte Mattsson

Head of Sales, OpusCapita