Säljutveckling

Vi har såväl själva skapat tillväxt för 10-talet verksamheter som varit rådgivare till ägare och VDar i andra verksamheter och hjälp dem växa sin affär.

Vi har utbildat över 2 000 individer inom olika delar av området försäljning och coachat chefer för att bli framgångsrika säljledare.

Vi erbjuder flera tjänster inom säljutveckling

Strategiprojekt

Säljutbildning

Säljträning

Inspirationsföreläsningar

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Referenser
Charlotte Mattsson

Under hösten 2019 hade mitt team och jag förmånen att få jobba med och inspireras av Ken. Ämnet var värdebaserad försäljning, där insight selling utgjorde grunden för utbildning och material. Efter förberedande planering och rådgivning, fick vårt säljteam ta del av en mycket inspirerande föreläsning som varvades med workshops, relevanta för just vår verksamhet och den fas vi befinner oss i. Alla workshops och allt arbete var förankrat i verkligheten och med riktiga case från vår vardag, vilket gör att material och workhopsresultat kunde tas vidare direkt in i den enskilde säljarens vardag. Mycket uppskattat och välbehövligt!

Charlotte Mattsson

HEAD OF SALES, OPUSCAPITA​

Jag har haft den stora glädjen att samarbeta med Ken som karriärcoach och konsult inom försäljning. Han har ett stort engagemang och hjärta och kan konsten att samtidigt vara visionär och praktisk i vardagen. He walks the talk. Ken är väldigt social och trevlig men vågar vara rak när det krävs vilket jag uppskattar hos honom. Han är driftig och har högt tempo men är samtidigt eftertänksam och reflekterar över vad som händer. Ken är en av de första personer jag tänker på när jag har en utmaning i arbetet som jag vill prata med någon om. Jag kan varmt rekommendera att arbeta tillsammans med Ken.

Martin Sjögren

TIDIGARE AFFÄRSOMRÅDESCHEF FÖR EXECUTIVE EDUCATION VID HANDELSHÖGSKOLAN​​

Gabriella Klapp

Ken har hjälpt Klapp.co att inspirera personalen samt att få alla på företaget att förstå och se nyttan med sälj.
Ken är som en vitamininjektion med sitt varma empatiska sätt i kombination med en stor dos humor.

Gabriella Klapp​

VD, KLAPP.CO​