Karriärcoachning och outplacement för chefer

Karriärcoachning och outplacement för chefer

Karriärcoachning och outplacement för chefer

Det finns olika skäl till att ta stöd i sin karriärplanering. Det kan handla om att du har ett tydligt mål kring vart du vill nå, eller så är du osäker kring vad du vill göra som nästa steg. Vid organisationsförändringar är det inte ovanligt att chefer och/eller ledningsgruppsmedlemmar behöver lämna sin arbetsgivare och av detta skäl finner behov av stöd för att ta nästa steg i karriären. Inte sällan kan du då förhandla om att anlita en coach med din arbetsgivare, om strukturen för detta inte redan finns på plats.

Våra program på 3, 6 eller 12 månader stöttar dig i delar eller i hela din resa mot nästa tunga utmaning.

I våra program startar processen med att kartlägga din bakgrund, drivkrafter och framtidsplaner samt att sätta upp en målbild. Coachen följer med genom hela processen och projektleder programmet och är ett stöd för just dig. Vi kommer också sätta dig i kontakt med skickliga Headhunters som du får träffa för såväl konkreta möjligheter som möjlighet att etablera en stark relation.

Med 20 års erfarenhet av rekrytering, executive search och chefscoachning kan vi lova en personlig, engagerad och kunnig coach som kommer ge resultat.

Boka coachning nu!

Ring mig på 070-444 38 80 eller fyll i dina uppgifter nedan så hör jag av mig så snart jag har möjlighet.

Sagt om mig

Jag har haft den stora glädjen att samarbeta med Ken som karriärcoach och konsult inom försäljning. Han har ett stort engagemang och hjärta och kan konsten att samtidigt vara visionär och praktisk i vardagen. He walks the talk.

Ken är väldigt social och trevlig men vågar vara rak när det krävs vilket jag uppskattar hos honom. Han är driftig och har högt tempo men är samtidigt eftertänksam och reflekterar över vad som händer. Ken är en av de första personer jag tänker på när jag har en utmaning i arbetet som jag vill prata med någon om.

Jag kan varmt rekommendera att arbeta tillsammans med Ken.

Martin Sjögren

TIDIGARE AFFÄRSOMRÅDESCHEF FÖR EXECUTIVE EDUCATION VID HANDELSHÖGSKOLAN

Min beskrivning av Ken – ”Rak som man behöver och inte smoothly som är bekvämt”

Det jag fastnade mest för hos Ken är att han är rak, vågar vara sann och utmana. Jag kontakta Ken för karriärcoachning, jag ville komma till botten av vad som passar mig bäst och vad som är viktigt hos en arbetsgivare.

Att anlita Ken var det bästa beslutet någonsin inom mitt arbetsliv och är något som lett till många fler efter det.

Helene Lindstrand

Senior Sales and Marketing specialist