Referenser

Läs några ord från våra kunder och vad de tycker och känner kring såväl strategiprogram, utbildningsprogram, coachning samt föreläsningar. 

Ken är en uppriktigt intresserad och entusiasmerande person som alltid ger dig nya synvinklar och tankar till lösning. Alltid mer än nöjd med inriktning och leverans!

Alexandra Åquist

VD, HELP Försäkring

Ken har varit, och fortsätter att vara, en enormt viktig del i Limeblue Impacts utveckling. Och jag som grundare har fått personlig och ovärderlig hjälp med affärsutveckling, sälj och kunskap inom relationsbyggande. Dessutom en aldrig sinande ström av entusiasm när det ibland är motigt. Ken är delägare och ingår i Limeblue Impacts Action Board vilket innebär att han hela tiden ”tvingas” göra viktiga uppgifter. 

Tony Lantz

VD och ägare, Limeblue Impact AB

Jag har arbetat med Ken i över ett år nu och jag kan med facit i hand säga att han är en av de absolut mest begåvade jag stött på när det gäller emotionella drivkrafter kopplat till affärsmannaskap. När man sedan kombinerar det med att han själv är extremt engagerad – Får man en magisk kombination som inte växer på träd. Jag rekommenderar varmt Ken till de som söker coaching kopplat till affärsmannaskap.

Olle Fredemo

Grundade, Canned.me

Ulrica Ekeroth

Under de senaste 6 åren har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i olika former, som kollega i systerbolag, närmaste chef och kollega i ledningsgrupp. I samtliga roller bidrar han alltid med energi, passion och stolthet. Få människor brinner för försäljning och människor på det sätt som Ken. Det är därför lätt att rekommendera honom som del i alla sammanhang där han kan bidra till ökad tillväxt och passion.

Ulrica Ekeroth

Head of business development, Wise group

Jag har haft den stora glädjen att samarbeta med Ken som karriärcoach och konsult inom försäljning. Han har ett stort engagemang och hjärta och kan konsten att samtidigt vara visionär och praktisk i vardagen. He walks the talk. Ken är väldigt social och trevlig men vågar vara rak när det krävs vilket jag uppskattar hos honom. Han är driftig och har högt tempo men är samtidigt eftertänksam och reflekterar över vad som händer. Ken är en av de första personer jag tänker på när jag har en utmaning i arbetet som jag vill prata med någon om. Jag kan varmt rekommendera att arbeta tillsammans med Ken.

Martin Sjögren

Tidigare Affärsområdeschef för Executive Education vid Handelshögskolan

Ken har en förmåga att både ställa de rätta frågorna och snabbt analysera situationen, vilket gör honom till en väldigt bra coach. Han är engagerad och klarsynt och hjälper dig att staka ut nya vägar. Kan verkligen rekommendera honom!

Mattias Hillestrand

Grundare av Säljpodden och Sales Manager på S2 Medics

Jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med Ken i både rekryteringssammanhang och som coach. Han har alltid agerat professionellt och levererat mer än det jag förväntat mig. Det som gör Ken till min “go-to-person” inom dessa områden och det som skiljer honom från andra är hans engagemang. Det är sällan man träffar en person som så genuint engagerar sig i dina utmaningar och dig som person på det sätt som Ken gör. Jag vill varmt rekommendera Ken och jag hoppas att vi får möjlighet att arbeta tillsammans vid fler tillfällen.

Johan Fahrbring

Sales Director B2C and B2B at mySafety Försäkringar AB

Fler röster

Kan varmt rekommendera Ken för att skapa förändring hos ditt bolag. Kens operativa bakgrund och stora fokus på genomförande och konkret output särskiljer honom från många andra och gör att vi kommer fortsätta jobba ihop. Ken har som coach på mycket kort tid hjälpt oss ta vår rekrytering och HR-process flera steg framåt.
Johan Nilsson, VD, Start & Deliver

Ken har bistått oss som coach till våra talanger, vars syfte primärt varit att hjälpa dem att se och förstå vad som är viktigt. För andra året i rad så kan Ken ta en del av äran från de ypperliga case som presenterats för Ledningsgruppen. Tack för ditt engagemang!
Tomas Lindberg, CFO, Brim AB

Ken är fenomenalt duktig på att bryta ner försäljning till något konkret som alla förstår nämligen att det handlar om relationer och människor. Med bra processer och modeller i ryggen coachar hann sedan fram aktiviteter med syfte att öka försäljningen. Jag anlitar Ken på regelbunden basis och han är en värdefull del i mitt arbete med vår tillväxt.
Mina Lindman, VD, Proactive Health

Ken har en härlig energi och mycket kunnande som han delade med sig till Stadsmissionens folkhögskola när vi skulle starta en språk- och integrationskurs för nyanlända i Stockholm under januari 2017. Vi saknade strukturen och metoden för att framgångsrikt informera och marknadsföra vår kurs och där var Ken ett stort stöd i att sammanfatta våra styrkor, bearbeta myndigheter och fylla vår kurs. Nu läser en grupp som är mycket motiverade att lära sig svenska och komma ut i arbete! Ett gott arbete både för dem och för samhället i stort!
Magnus Wetterberg, Rektor, Stadsmissionens Skolstiftelse