säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – ”Amatör eller proffs?” Din säljpitch kan vara skillnaden

Ken Skoog möter Per Lange, författaren, föreläsaren och grundaren av bolaget Customize your demo. Per berättar om 5 insikter och steg som är avgörande för att få till den där klockrena presentationen som gör att kunden säger JA!

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Per Lange – Ni vet inte vad en arg kund är

Skrattattack är något detta avsnitt lovar då Per Lange energifyllt delar med sig av sina säljminnen. Vi beskriver inte mer utan uppmanar till att lyssna. Se till att ha näsduk nära för tårarna kommer spruta, av skratt.

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Lotta Cederbom – Att sälja och leda i förändring

Ibland är det svårt när förändringens vindar blåser. Det är då ord som mod, tydlighet och engagemang kan vara helt avgörande för hur det går och hur det mår. Möt Lotta Cederbom, kommersiell direktör och vice VD på Aller Media, som berättar om hur..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Säljminnen med Lotta Cederbom

I veckans ”inför avsnitt” träffar ni fantastiska Lotta Cederbom, kommersiell direktör och vice VD på Aller Media. Lotta ger oss inblick i några helt fantastiska säljminnen, bland annat om när vattnet gick för kunden på kundmötet, och om en helt fantastiskt säljinsats tidigt i..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Jenny Berge – Ett avsnitt om passion och svåra utmaningar

Ken Skoog möter Jenny Berge, VD på rekryteringsföretaget SalesOnly. I en öppen och rättfram intervju berättar Jenny om passionen för säljyrket men också om de mycket svåra utmaningar många kandidater möter i dessa osäkra tider med färre jobb på marknaden att söka och i..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Jenny Berge – Det ska vara bläck på pappret innan man öppnar munnen

I dagens ” lära känna” avsnitt möter vi Jenny Berge, VD på rekryteringsföretaget Sales Only, som bland annat berättar om stora affären med Microsoft och om mötet som gav lärdomen att man inte ska ta ut glädjen i förskott. Vilka är hennes rutiner innan..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Patrik Nordqvist – Så leder du dig själv till framgång i höst!

Ska vi titta i kristallkulan och följa trender eller ska vi leta i historiska fakta och i oss själva för att hitta receptet för framgång? Behöver vi jobba hårdare i höst, absolut! Men vi behöver också arbeta smartare. Ken Skoog möter Patrik Nordqvist i ett..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Patrik Nordkvist – Att välja vart man lägger sitt fokus och satsa på det

I dagens avsnitt möter vi Patrik Nordkvist, som driver Försäljningschefen, i ett samtal om säljminnen och hur hans rutiner ser ut i samband med föreläsningar och olika försäljningsinsatser. Hur förbereder man sig och hur kommer man igång? Ta del av Patriks erfarenheter och tips..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Sara Dalsfelt – Hur bygger du livslånga relationer?

Ett samtal om hur du bygger livslånga relationer och hur du bygger ett starkt personligt varumärke! Sara Dalsfelt inkubator på Adway och expert på sociala medier, HR tech och på att bygga personligt varumärke. Hon syns frekvent på Linkedin där hon på relativt kort..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Sara Dalsfelt – Fast i en källare till storaffär i morgonrocken

Sara Dalsfelt är expert på sociala medier, HR tech och på att bygga personligt varumärke. Hon syns frekvent på Linkedin där hon på relativt kort tid skapat sig ett namn hos många lojala följare. Sara har en ostoppbar personlighet som hon verkligen släpper loss..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Johan Segergren – Stolta säljare och livslånga affärsrelationer

Möt Johan Segergren (SE i bolagsnamnet WISE). Ni får höra om Johans framgångsrika karriär som säljare, entreprenör och VD. Ett samtal om genuin stolthet över säljyrket, många konkreta säljtips baserat på egen erfarenhet och ett samtal om nyfikenhet. Hur går vi från att ordet..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Svett och ljusblåa skjortor – Johan Segergren

Ken träffar Johan Segergren, entreprenören och VDn som älskar försäljning. Johan delar med sig av såväl roliga som dråpliga säljminnen. Lyssna, skratta och lär!

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Mathias Härenstam inspirerar och antar en svår utmaning

Vad är egentligen säljkultur, vilka ritualer krävs, vilka beteenden krävs? Ett fantastiskt möte med Mathias Härenstam som berättar hur han arbetat och arbetar med att bygga starka säljkulturer för bolag. Konkreta råd och tips kombinerat med roliga historier. Dessutom, Mathias är en modig man..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Du måste våga sticka ut – Mathias Härenstam

Ken Skoog möter Mattias Härenstam som i detta ”inför avsnitt” minns tillbaka och delar med sig av säljminnen. En story om hur man vänder en klart skeptisk kund till en väldigt positiv kund genom att vara modig och utmana. Om hur en extremt bra..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Dina dolda drivkrafter – Angela Ahola

Ken möter Angela Ahola, doktor i psykologi och prisad talare och författare. Tre drivkrafter styr våra liv, behovet av relationer, status och kunskap. Historisk har dessa psykologiska behov hjälpt oss att överleva, men lägger idag ofta krokben för oss. Avsnittet ger bakgrunden till forskningen..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Säljminnen med Ken och Angela Ahola

Ken Skoog möter Angela Ahola, doktor i psykologi, talare och författare till bland annat ”Konsten att göra intryck” och nyutkomna ”Dina dolda drivkrafter”. I detta ”inför avsnitt” delar både Ken och Angela med sig av några säljminnen. Nästa vecka kommer ett längre avsnitt med..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Jakten på känslan – Arvid Axland

Vi är inte så rationella som vi tror. Det är heller inte VAD du säljer som är viktigast utan mycket mer VARFÖR och HUR du säljer och kommunicerar som gör skillnaden. Möt Arvid Axland, grundare till Pool kommunikationsbyrå och författare till boken ”Jakten på..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Rätt värde och rätt värderingar är avgörande – Arvid Axland

I dagens avsnitt gästar Arvid Axland, grundare för Pool kommunikationsbyrå och författare till boken ”Jakten på känslan”, podden. Ett avsnitt där Arvid delar med sig av olika säljminnen. Han berättar om mötet där han var på väg att sälja Pool men valde att avbryta..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – I kundens skor – Klas Hallberg

Ett roligt inspirerande samtal med Klas Hallberg, den prisbelönte föreläsaren och känd från P4 Extra. Klas pratar om kundundersökningar som inte handlar om kunden, om företag som inte vet vad värde är, om skidorna flygbolaget inte trodde han ville ha med hem och om..

säljpodden

Nytt avsnitt av Säljpodden – Mod och passion växer till möjlighet – Klas Hallberg

Klas Hallberg är husfilosof i P4 extra, har vunnit Stora Talarpriset 2018 och utsetts till en av världens 9 bästa talare av Speakerrating. Nu aktuell med boken i Kundens skor. I detta korta avsnitt berättar Klas om sina bästa och värsta säljminnen och om..